Over ons

Judopakken, judobanden en ander judo-artikelen koop je tegen de scherpste prijzen op Nieuwjudopak. Nieuwjudopak levert judopakken van de gerenommeerde merken Gill Sports, Fighting Films, Essimo en Matsuru, maar wel tegen de scherpste prijzen!
Behalve judopakken bevat de judoshop ook judo- en sportkleding, een DVD-shop en veel meer!

Nieuwjudopak Nederland is in 2007 begonnen met de import van het merk Gill Sports en is inmiddels de grootste importeur voor Gill Sports in Europa. In 2011 is, na de introductie van de IJF regels omtrent judopakken, ook het importeurschap van Fighting Films judogi binnengehaald. Fighting Films is voor de IJF-approved judopakken, één van de meest toonaangevende merken in de wereld.

Sinds 2011 is ook het aantal klanten flink toegenomen. Vooral veel judoscholen en verenigingen bestellen hun judopakken bij Nieuwjudopak Nederland, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding en de service de doorslag geven.

In 2014 heeft Nieuwjudopak Nederland een groter magazijn betrokken, waardoor het nog beter haar voorraadbeheer kan voeren en sneller orders kan uitleveren voor de webshop!

 

 

X